Αγγουρι… το θαυματουργο

Όλες μας θα έχουμε δει σε κάποια ταινία την πρωταγωνίστρια να χαλαρώνει στο μπάνιο της με δυο φέτες αγγουριού να καλύπτουν τα μάτια της. Αναρωτηθήκαμε όμως ποτέ γιατί το κάνει αυτό ή τολμήσαμε να το δοκιμάσουμε και οι ίδιες?

Πράγματι, το αγγούρι δεν είναι μόνο ένα νόστιμο και υγιεινό λαχανικό, αλλά και ένα δυνατό όπλο ομορφιάς, αφού εξαφανίζει στο άψε σβήσε τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες κάτω από τα μάτια, χαρίζοντας ένα ξεκούραστο και φωτεινό βλέμμα. Αυτό συμβαίνει διότι το αγγούρι δρα τονωτικά και ενυδατικά, αποτελώντας την πλέον γρήγορη και ανέξοδη λύση στη μάχη κατά των πρησμένων ματιών.

Για να απολαύσετε κι εσείς τις θαυματουργές ιδιότητες του λαχανικού, δεν έχετε παρά να τοποθετήσετε μία φέτα – κατά προτίμηση βιολογικού- αγγουριού στο κάθε μάτι και να την αφήσετε να δράσει για 10-15’.  Το αγγούρι θα κάνει το πρήξιμο να υποχωρήσει, ενώ και οι μαύροι κύκλοι θα μειωθούν αισθητά.

Tip: αν το αγγούρι είναι και παγωμένο, θα έχετε επιπλέον και σύσφιξη στην περιοχή των ματιών!

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα θελήσετε να διώξετε την κούραση από το βλέμμα σας, μην απευθυνθείτε σε κάποιο κατάστημα καλλυντικών ή φαρμακείο για κάποια ακριβή κρέμα ματιών ή ένα ισχυρό concealer. Πηγαίνετε ολοταχώς προς το ψυγείο σας!

Η λύση βρίσκεται εκεί!

MORE THAN BEAUTY

You may also like

Αφήστε το σχόλιο σας!