χρωμα στις βλεφαριδες

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όλες σιγά σιγά μπαίνουμε σε γιορτινή διάθεση!  Τι θα λέγατε λοιπόν για μια νέα προσθήκη στο νεσεσέρ μας? Μια χρωματιστή μάσκαρα που θα αλλάξει στο άψε σβήσε το βλέμμα και το look μας!

Κανόνες στη χρήση της μάσκαρας και στην επιλογή του χρώματος δε θέλω να σας βάλω. Απλά ας έχουμε στο μυαλό μας ότι κάποια συγκεκριμένα χρώματα μπορούν να αναδείξουν περισσότερο το δικό μας βλέμμα και να τραβήξουν…τα άλλα!

Έτσι λοιπον οι γαλανομάτες και πρασινομάτες τολμήστε το καφέ, ενώ εσείς με σκουρόχρωμα μάτια διαλέξτε μια έντονη μπλε μάσκαρα που θα κάνει αντίθεση με το χρώμα των ματιών σας. Μία πρωτότυπη, αλλά ασφαλής επιλογή είναι η απόχρωση του μωβ/βιολετί, χρώμα το οποίο μπορεί να αναδείξει και να κάνει έντονη αντίθεση με όλα τα μάτια – εντάξει, ίσως όχι σε εσάς των οποίων τα μάτια ομοιάζουν αυτά της Liz Taylor, αλλά οκ…δε νομίζουμε ότι είστε και πολλές!-. Οσον αφορά την περίοδο των Χριστουγέννων, τολμήστε μια ασημί ή χρυσή μάσκαρα για να αντυπωσιάσετε, ανεξαρτήτως χρώματος ματιών.

Πώς φοράμε, όμως, τη χρωματιστή μάσκαρα? Και πάλι! Κανόνας δεν υπάρχει…μπορείτε να πειραματιστείτε και να δημιουργήσετε! Εγώ απλά θα σας δώσω κάποιες γενικές συμβουλές.

Η σκιά που θα επιλέξετε καλό είναι να είναι απαλή και σε ουδέτερο χρώμα, έτσι ώστε να μην κλέψει την παράσταση από τη μάσκαρα. Εάν θέλετε να τονίσετε το χρώμα των ματιών σας, διαλέξτε μολύβι στην ίδια απόχρωση με τη μάσκαρα. Αυτό θα κάνει ακόμα πιο έντονη την αντίθεση των χρωμάτων! Εάν πάλι προτιμάτε να τονίσετε το χρώμα των βλεφαρίδων σας, τολμήστε ένα μαύρο μολύβι που θα κάνει αντίθεση με τη χρωματιστή μάσκαρα. Τέλος, εάν θέλετε κάτι διαφορετικό αλλά ταυτόχρονα διακριτικό, δοκιμάστε να φορέσετε κλασικό μαύρο μολύβι και μαύρη μάσκαρα, περνώντας απλά τις άκρες των βλεφαρίδων σας με μία στρώση χρωματιστής μάσκαρας.

Tip1: Θέλετε να απογειώσετε το make up σας? Μην κρατήσετε ουδέτερα τα χείλη σας!
Τολμήστε ένα έντονο κόκκινο κραγιόν με τη μπλε ελεκτρίκ σκιά, ένα φούξια με τη μωβ και ένα μπορντό με την καφέ. Θα εντυπωσιάσετε!

Tip2: Η χρωματιστή μάσκαρα δείχνει πιο έντονα τις ατέλειες, οπότε φροντίστε οι βλεφαρίδες σας να είναι περιποιημένες και καλοσχηματισμένες πριν τη χρησιμοποιήσετε. Εάν οι βλεφαρίδες σας είναι άνισες ή κατεστραμμένες, καλύτερα να αποφύγετε το έντονο χρώμα.

Σχετικά Προϊόντα

This slideshow requires JavaScript.

MORE THAN BEAUTY

You may also like

Αφήστε το σχόλιο σας!