Αμυγδαλωτά νύχια

Τα αμυγδαλωτά νύχια έκαναν δειλά δειλά την εμφάνισή τους περίπου δύο χρόνια πριν. Φέτος όμως, και την άνοιξη, ήρθαν για να εδραιώσουν την παρουσία τους στα χέρια μας!

Το σχήμα αυτό στα νύχια ήταν πολύ στην μόδα της δεκαετίες του ’60 και του ’70. Επανήλθαν τα τελευταία χρόνια και μας έκαναν να τα αγαπήσουμε ξανά. Είναι θηλυκά, chic και προσδίδουν έναν classy χαρακτήρα τόσο στα άκρα μας όσο και σε ολόκληρη την εμφάνισή μας. Επίσης, πιστεύουμε ότι είναι πιο εύκολο να  διατηρήσεις τα αμυγδαλωτά νύχια μακριά, χωρίς να σου σπάνε, σε σχέση με τα τετράγωνα.

greynail

Μπορείς να επιλέξεις ένα απλό και μονόχρωμο μανικιούρ, μπορείς όμως να επιλέξεις και κάποιο nail art που θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στα νύχια σου. Μπορείς να βάψεις το ένα μόνο νύχι με κάτι πιο έντονο ή ακόμα και glitter ή να κάνεις κάποιο σχέδιο, όπως ανάποδο γαλλικό, σε όλα τα νύχια.

nail

Tip: Αν διστάζεις να κάνεις τα δικά σου νύχια αμυγδαλωτά, μπορείς να δοκιμάσεις ψεύτικα.

Παρακάτω σου προτείνουμε κάποια από τα αγαπημένα μας σχέδια! Aυτό που προτείνουμε ανεπιφύλακτα είναι τα παστέλ χρώματα όπως ροζ και μπεζ. Α! Λατρεύουμε και το ματ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δοκιμάστε κάποια κάποια από αυτά και σίγουρα θα αγαπήσετε τα αμυγδαλωτά νύχια!


Advertisement

More than style

You may also like

Αφήστε το σχόλιο σας!