Βελούδο….το διαχρονικό (Edition:Shoes)

Το βελούδο το αγαπάμε όλες! Πέρυσι το αγαπήσαμε σε φούστες, φορέματα και tops. Φέτος θα το λατρέψουμε και σε παπούτσια! Σε μαύρο χρώμα και όχι μόνο, σε ψηλοτάκουνο πέδιλο και όχι μόνο!

Η απόλυτη τάση στα παπούτσια για τον χειμώνα είναι το βελούδο. Μπορείς να επιλέξεις ένα κλασσικό και ήσυχο μαύρο αλλά και ένα πιο έντονο όπως μπορντό ή μπλε.

Μπορείς να επιλέξεις μαύρη βελούδινη μπαλαρίνα ή oxford για μία εμφάνιση στο γραφείο με κοστούμι ή φόρεμα.

Μία κλασσική και πάντα ασφαλής επιλογή είναι και η βελούδινη γόβα. Αν το υπόλοιπο σύνολο είναι μαύρο θα σου προτείναμε να τολμήσεις το χρώμα στην γόβα.

Τον ίδιο κανόνα θα προτείναμε και στα βελούδινα πέδιλα. Αν το σύνολο είναι μονόχρωμο μπορείς να επιλέξεις να δώσεις ένταση στο στυλ και στην εμφάνισή σου με χρώμα στο βελούδινο πέδιλό σου. Αν ωστόσο το υπόλοιπο σύνολο είναι έντονο θα προτείναμε να επιλέξεις ένα μαύρο πέδιλο.

Για τις πιο τολμηρές, θα προτείναμε και βελούδο σε ankle boot και σε ψηλή μπότα. Και εδώ ισχύει ο κανόνας της μονοχρωμίας στα ρούχα και έντονου χρώματος στα παπούτσια αλλά είναι ακόμη πιο αυστηρός καθώς η έκταση του βελούδου είναι πιο μεγάλη. Η ισορροπία στα χρώματα είναι καθοριστική για ένα τέλειο αισθητικά αποτέλεσμα!

Το παπούτσια από βελούδο μπορεί να σου προσφέρει μοναδικές εμφανίσεις από το πρωί στο γραφείο, το απόγευμα για καφέ και το βράδυ για ποτό.

Παρακάτω θα βρεις μερικά από τα δικά μας αγαπημένα βελούδινα παπούτσια.

 

More than style

You may also like

Αφήστε το σχόλιο σας!