μελινικον

Το Μελινικόν – ή the Greek Pancake House όπως αυτοαποκαλείται – είναι ένα χαριτωμένο μαγαζάκι στην καρδιά του Κολωνακίου (απέναντι από τον Άγιο Διονύσιο) που προσφέρει τις γνωστές αμερικάνικες τηγανίτες σε συνδυασμούς που ποτέ δεν είχαμε φανταστεί!

Η αλήθεια είναι ότι τα pancakes είναι δυσεύρετα στην Αθήνα, σε αντίθεση με τις κρέπες που αποτελούν το πιο δημοφιλές υποκατάστατό τους. Εμείς προσωπικά δεν είχε τύχει να ξαναδοκιμάσουμε στο παρελθόν, έτσι την περασμένη Κυριακή πολύ χαρήκαμε που προλάβαμε το τελευταίο τραπεζάκι στον πάνω όροφο του καταστήματος!

Ο κατάλογος είναι εκτενής με αρκετούς έτοιμους, προτεινόμενους αλμυρούς ή γλυκούς συνδυασμούς με μία ή δύο βάσεις pancake. Αν κάποια από αυτές τις προτάσεις, βέβαια, δε σας ικανοποιεί, μπορείτε κάλλιστα να φτιάξετε τη δική σας εκδοχή, διαλέγοντας από τα πάμπολλα προτεινόμενα υλικά. Εμείς διαλέξαμε ένα πληθωρικό Crème Caramele και ένα υγιεινό Power Up από τις έτοιμες επιλογές, ενώ φτιάξαμε και δύο άλλους συνδυασμούς μόνες μας!Το αποτέλεσμα ήταν γευστικότατο και για 4 πιάτα δώσαμε συνολικά 20 ευρώ, τιμή απόλυτα λογική.

Θα το ξαναεπισκεφθούμε σίγουρα!

Διεύθυνση: Σκουφά 37, Κολωνάκι

MORE THAN BEAUTY

You may also like

Αφήστε το σχόλιο σας!