Ένας Άλλος Κόσμος – Worlds Apart

Πέμπτη εχθές, ήταν ημέρα για σινεμά και για Πρεμιέρα!

Μία ταινία, τρεις παράλληλες ιστορίες και τέσσερις απόψεις!

Κριτική 1

Είναι μια ταινία που θα σε προβληματίσει αρκετά και θα σε κάνει να σκεφτείς αρκετά πράγματα για εσένα τον ίδιο άλλα και για την ζωή.  Αυτό γιατί πολλές από τις σκηνές, βασικά όλη η ταινία, βασίζεται στην τωρινή πραγματικότητα. Έχει βεβαία και λίγη δόση υπερβολής αλλά δεν μας πειράζει! Έχει αρκετό συναίσθημα και σε συνδυασμό με την μουσική υπόκρουση υπάρχει πιθανότητα να “λυγίσεις“.Οι ηθοποιοί είναι εξαιρετικοί και η εναλλαγή της εικόνας απίστευτη! Μια υπεροχή ταινία και ένας καταπληκτικός Παπακαλιάτης.

Να την δείτε οπωσδήποτε!

Κριτική 2

“Ένας άλλος κόσμος”… ένας άλλος Χριστόφορος Παπακαλιάτης! Μια παραγωγή που πραγματικά τον ανεβάζει στα ύψη! Εκπληκτική παραγωγή και συντελεστές! Το σενάριο σκίζει! Θίγει τα σημερινά κοινωνικά θέματα με έναν τρόπο ρεαλιστικό και χωρίς φόβο.Ο μοναδικός τρόπος του να μπλέκει τους πρωταγωνιστές μεταξύ τους κρατά το ενδιαφέρον αμείωτο. Το τέλος που πάντα αφήνει κάτι στη φαντασία σου.. Άνθρωποι καθημερινοί με πάθη και αδυναμίες, ατέλειες και βαθιά συναισθήματα.

Αν σας δοθεί η ευκαιρία να την δείτε!

Κριτική 3

Μπήκα στην αίθουσα πιστεύοντας ότι θα δω μία αισθηματική ταινία παρόμοια με το ““. Από τα πρώτα λεπτά κατάλαβα ότι θα δω κάτι διαφορετικό! Η ταινία βασίζεται σε τρεις παράλληλες ερωτικές ιστορίες και πώς αυτές εξελίσσονται στην σύγχρονη Ελλάδα με αυτό συνεπάγεται. Οι ηθοποιοί ήταν εξαιρετικοί και η χρήση τόσο της Αγγλικής όσο και της Ελληνικής γλώσσας είναι καθοριστικής σημασίας. Η σκηνοθεσία ήταν υπέροχη, γιατί επικεντρωνόταν σε στιγμές και πράγματα που προσπερνάμε καθημερινά! Σίγουρα φεύγεις από την αίθουσα με σκέψεις και προβληματισμούς.

Κορίτσια…η μάσκαρα να είναι αδιάβροχη 😉

Κριτική 4

Κατ’αρχάς να αναφέρω ότι πρώτη φορά παρακολούθησα έργο του Παπακαλιάτη, επομένως δεν έχω μέτρο σύγκρισης. Η αλήθεια είναι ότι βρήκα το σενάριο λίγο αδύναμο, ίσως γιατί περίμενα μια ταινία με έντονη πλοκή. Το έργο ήταν σίγουρα συγκινητικό,αν και φορτωμένο με κλισέ και σε αρκετά σημεία υπερβολικό και προβλέψιμο. Η αγαπημένη μου ιστορία ήταν η δεύτερη,ίσως λόγω του ότι είχε αρκετά κωμικά στοιχεία και σίγουρα λόγω της συμμετοχής του πιτσιρικά που δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας!

Γενικά ήταν μια καλή ταινία,που δε νομίζω,όμως,να μου μείνει αξέχαστη!

More than style

You may also like

Αφήστε το σχόλιο σας!